Speltips: Leicester – Southampton 20/8 “Ryggareken om Leicester vs…

Speltips: Leicester - Southampton 20/8 "Ryggareken om Leicester vs…

Ryggareken

Leicester och Southampton har ännu inte vunnit en match under 2022/23 Premier League säsongen. Tuff start på säsongen för båda lag. På lördag eftermiddag möter de varandra på Leicesters King Power Stadium.

Leicester

Foxes tappade en tvåmålsledning i hemmamatchen med Brentford till 2-2. De lyckades sen släppa in ytterligare fyra mål i en 4-2-förlust borta mot Arsenal förra helgen.

Brendan Rodgers har enorma problem med en ostabil defensiv. Man släpper igenom på tok för mycket och behöver definitivt tighta till den. Leicesters försvar såg svagt ut redan under den förra Premier League-säsongen och den förväntas bli ännu tunnare med Wesley Fofanas som sannolikt kommer att skriva på för Chelsea innan sommarens transferfönster är slut.

Truppen: Om det inte sker något värvningsförsök av Fofanas bör fransmannen behålla sin plats i Leicesters backlinje. Däremot kan Caglar Soyuncu komma tillbaka till spel i stället för Daniel Amartey, och Kelechi Iheanacho trycker på för att spela i den sista tredjedelen. Det kan leda till att Kiernan Dewsbury-Hall får besöka avbytarbänken, snarare än transferlänkade Tielemans.

Leicester City möjliga startuppställning: Ward; Fofana, Evans, Soyuncu; Castagne, Tielemans, Ndidi, Justin; Maddison, Iheanacho; Vardy

Southampton

Southampton ser ut som genuina kandidater till nedflyttning den här säsongen. Även dom har ett läckande försvar som inte riktigt duger för att lira på den här nivån.

Men man gör saker och ting bra på andra håll. De kämpade på något sätt till sig ett oavgjort resultat (2-2) mot Leeds United förra helgen på St. Mary’s Stadium, men dödläget hemma mot Bamford-lösa Peacocks därefter är verkligen inte en prestation som Ralph Hasenhuttl kan vara särskilt stolt över.

Om vi ​​räknar försäsongens vänskapsmatcher så har Southampton släppt in minst två mål i var och en av de tre senaste matcherna, inklusive fyra i Tottenham Hotspur på inledningen av den nya Premier League-säsongen.

Truppen: Southamptons startelva kan förbli oförändrad om inte Oriol Romeu får en chans tillbaka i laget före Romeo Lavia.

Southamptons möjliga startuppställning: Bazunu; Bella-Kotchap, Bednarek, Salisu; Walker-Peters, Ward-Prowse, Lavia, Djenepo; Armstrong, Aribo; Adams

H2H

Den senaste tidens head to head historik pekar också mot mål här. Vi har sett nio mål totalt under föregående säsongs inbördes sammandrabbningar mellan dessa två lag.

REK

Båda lagen är svaga defensivt för tillfället och över 2,5 mål och att båda lagen gör mål lockar som kombinationsspel till oddset 1.86 hos bet365.

Spela stryktipset ihop med mig. Jag kör tre system idag. I två systemen har vi 10 andelar á 254 kronor vardera. I det sista systemet har vi 6 andelar á 423 kronor vardera. Sista andelsköp: 15:54. Nu kör vi!

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-sista-minuten-med-ryggareken/spel/590453/3031984

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips-2304r/spel/826020/3032006

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips/spel/822293/3032019

Spela BLGM + Ö2.5 mål på Bet365