Speltips: Levante – Sevilla 21/4 “Sexpoängsmatch mellan lag i varsin…

Speltips: Levante - Sevilla 21/4 "Sexpoängsmatch mellan lag i varsin…

Sanels Hörna

Bottenlaget Levante tar ikväll emot topplaget Sevilla i La Liga. En match som betyder väldigt mycket för båda lagen. Jag tror på stor underhållning och dramatik och slänger in en slant på Sevilla att få över 5.5 hörnor till oddset 2.75 på Leovegas.

Levante har haft en tung säsong och ligger nu pyrt till i jakten om nytt kontrakt. Men 6 matcher kvar att spela har man 6p upp till säker mark. Det är med andra ord direkt avgörande för Levante att få med sig poäng, helst en seger. Det får mig att tro att vi kommer att få se en öppen match där smockor utdelas på löpande band. Levante brukar vilja spela boll och förhoppningen är att de ska kunna störa Sevilla i målproduktionen så att bortalaget har anledning att jaga mål. Det vore en bra matchbild för hörnspelet.

Sevilla har som i skrivande stund innehar den 4e och sista CL platsen i ligan håller på att se den slippa dem ur händerna. En dålig form har försatt laget i en situation där man fått flera lag att flåsa dem i nacken. Här är det viktigt för Sevilla att åter växla upp och återuppta sin poängproduktion för att genomföra säsongen på ett bra sätt. Jag tror att vi ikväll får se ett hungrigt Sevilla som trycker på längs kanterna via snabbe Navas och Acuna/Augustinsson, och att laget sin vana trogen kör mycket inlägg som leder till hörnsparkar. Sevilla brukar inte ha problem med att skapa hörnor när de har anledning att anfalla så låt hoppas att Levante ger dem all anledning att trycka på. GL!

Spela Sevilla över 5.5 hörnor på LeoVegas