Speltips: Leverkusen – Augsburg 13/8 “Schick show”

Speltips: Leverkusen - Augsburg 13/8 "Schick show"

Sanels Hörna

Målrika Bundesliga har sparkat igång och det är idag dags för omgång två. Leverkusen tar emot Augsburg. Här tror jag att fjolårets målspruta Patrik Schick stjäl rubrikerna och gör mål till oddset 2.05 på Bet365.

Bayer Leverkusen

Leverkusen som är ett målglatt gäng fick se sig nollade i den första omgången borta mot Dortmund. Idag har man en betydligt lättare motståndare på besök i säsongens första hemmamatch. Jag tror att hemmalaget kommer att vara rejält påkopplade och bjuda fansen på en fin underhållning. Laget är offensivt balanserat och leds av målsprutan Patrik Schick som förra säsongen pumpade in 24 mål på 27 matcher. Schick är lagets enda riktiga center som är lika bra på fötterna som på huvudet. Han är dessutom ohotad straffskytt. Det är upplagt att Schick ska ösa in mål i detta Leverkusen och det är nu mot Augsburg som han kommer att spräcka sin målnolla. Jag tror att Leverkusen gör ca tre mål och då bör lagets bästa striker avgå som målskytt.

Augsburg

Augsburg inledde säsongen med att hemmatorska mot Freiburg med klara 0-4. Resultatet var inte på något sätt missvisande då Freiburg gjorde lite som de ville. Nu ska Augsburg ställas mot en än bättre motståndare på bortaplan. En motståndare som kommer att ösa på för att görs säsongens första mål. Jag tror att Augsburg åter får en jobbig afton och att fokus blir att hålla ner siffrorna. Schick bör få sina chanser. Lycka till!

Spela Patrik Schick gör mål på Bet365