Speltips: Lilleström – Kristiansund 28/8 “Ett mycket bra spel från…

Speltips: Lilleström - Kristiansund 28/8 "Ett mycket bra spel från…

SpelTorsten

Lilleström på Åråsen Stadion är riktigt starka och kan vinna mot vilka som helst i Eliteserien. Men oddset på Lilleström är så slaktat att det inte finns mycket att hämta där så vi satsar på ett hörnspel här.

Lilleström har tagit Norge med storm och befinner sig på en andraplats i tabellen efter ligaledarna Molde och de är ruskigt bra hemma. Nog att jag tycker de är lite väl stora favoriter här och ger i skrivande stund bara 1.33 för vinst så har jag hittat ett fint spel på motståndarlaget. Kanariefåglarna som de kallas kommer mest troligt att dominera matchbilden och ta ledningen vilket vore perfekt för vårat spel eftersom det är ett hörnspel med fokus på bortalaget.

Kristiansund har varit Eliteseriens stora besvikelser och har efter att ha slutat på en sjätteplats i ligan förra säsongen befinner de sig denna sist i tabellen med en vinst på 15 matcher. Sex poäng på 18 matcher är allt för dåligt av ett lag med Kristiansunds kaliber. Visst har de haft otur i en hel del matcher och inte fått utdelning för sina chanser men tre poäng på hemmaplan på åtta matcher säger ändå en hel del. Men är det något de kan så är det att ordna hörnor och det är det vi ska satsa på här. Eftersom de släpper en del mål och hamnar i underläge så måste de framåt en hel del i sina matcher och de leder faktiskt ligan i hörnor i snitt på bortaplan och snittar nästan sex hörnor per match där. Det är det vi ska fokusera på i denna match nämligen Kristiansunds hörnor och linan är riktigt bra. För den vågade kan man slänga en peng på att de ordnar över 4.5 hörnor till 2.40 på de flesta bolag men jag väljer att “säkra” lite här och tar med att Lilleström kommer ordna minst två hörnor i samma släng.

Så att vi får Kristiansund över 3.5 hörnor med båda lagen får över 1.5 på Betssons spelbyggare är taget och vi krämar på 8/10U på det.

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Kristiansund Över 3.5 hörnor & båda lagen över 1.5 hörnor på Betsson