Speltips: Lincoln Red Imps – Shkupi 12/7 “Dags för CL-kval!!”

Speltips: Lincoln Red Imps - Shkupi 12/7 "Dags för CL-kval!!"

Sanels Hörna

Det känns som om fjolårssäsongen knappt tagit slut och ändå är det redan dags för kommande säsongs tävlingsfotboll. Det är CL-kval som står på tapeten och jag har valt ut en match. Red Imps från Gibraltar tar emot Makedonska Shkupi i denna retur. Här klickas Red Imps -0,5 hörnor till oddset 2.05 på Pinnacle. Spelet är detsamma som Red Imps att få flest hörnor och kan även klickas till 2.0 på Bethard.

Lincoln Red Imps

Första mötet mellan lagen slutade med en stabil 3-0 seger för hemmalaget Shkupi. Detta till trots vann Red Imps hörnorna med 6-4. Dessutom var matchen jämn sett till bollinnehav. I denna retur är det bara framåt som gäller för Impsen som inte har något att förlora. Jag tror att det blir hemmalaget som kommer att stå för underhållningen ikväll och att de komfortabelt vinner hörnorna till ett bra odds.

Shkupi

Shkupi som kommer från Makedonien är likt de flesta Balkanlag starka hemma. Därav den stabila 3-0 segern i första mötet. Likt andra Balkanlag kommer Shkupi ikväll att lägga sig lågt och bevaka sin ledning. Det bör innebära mycket boll för hemmalaget som kommer att trycka på för mål. Jag kan inte se att Shkupi skulle ha tillstymmelse till chans att vinna hörnorna ikväll så länge hemmalaget får spela matchen med fullt manskap. Två gånger såsen är i mitt tycke en bjudning som inte kan avböjas. GL!

Spela Lincoln Red Imps -0.5 hörnor på Pinnacle