Speltips: Litauen – Turkiet 7/6 “Momentum för Turkiet”

Speltips: Litauen - Turkiet 7/6 "Momentum för Turkiet"

Sanels Hörna

Litauen tar ikväll emot Turkiet i Nations League. Turkiet fick häromdagen en smakstart i gruppen genom att besegra svaga Färöarna med 4-0. Nu siktar man på liknande resultat mot Litauen. Jg tror på att ett motiverat Turkiet löser över 6.5 hörnor till oddset 2.35 på Betfair.

Litauen

Litauen inledde gruppspelet med att förlora hemma mot Luxemburg med 0-2. Man skapade inte överdrivet mycket och förlusten var rättvis. Nu ska man ställas på ett erkänt bättre Turkiet. Spelbolagen är ense om att Turkiet bör avgå som segrare med minst 2 mål. Jag tror att Litauen är medvetna om Turkiets kapacitet och bör således fokusera på försvar. Kan de hålla relativt tätt så kan vi få en match med kraftig Turkisk dominans med hörnor som resultat. Logiken säger mig att om Luxemburg för tre dagar sedan kunde lösa 10 hörnor mot Litauen så kan Turkiet göra detsamma.

Turkiet

Turkiet vann första matchen i Nations League med 4-0. En dominant insats enligt all statistik. Nu vet man inte riktigt hur laget ställer upp i kvällens match men oavsett vad bör man vara bollförande och skapa chanser. Jag förutspår ett dominant Turkiet som inte får det överdrivet enkelt med målproduktionen mot ett lågt liggande hemmaförsvar. Hörnsparkar bör däremot hamna i rampljuset där Turkiet är laget som dammar av flaggan. Minst 7 stycken löser man av bara farten. GL!

Spela Turkiet över 6.5 hörnor på Betfair