Speltips: Liverpool – Ajax 13/9 “Alexander Arnold Trent”

Speltips: Liverpool - Ajax 13/9 "Alexander Arnold Trent"

Fritz Tippar

Liverpool tar emot Ajax på Anfield i Champions League. Något av en måste-match för Liverpool efter nederlaget mot Napoli.

Liverpool
Det går inte riktigt att känna igen Liverpool som tappat poäng i flera matcher och senast blev det förlust med hela 4–1 mot Napoli. En usel insats och resultatet kunde faktiskt blivit ännu sämre för Liverpool. Jurgen Klopp sa på presskonferensen att detta var Liverpools värsta insats på sju år och att han vill se laget reagera mot Ajax.

Ajax
Liverpools form må vara dålig men Ajax har en helt suverän form. Sex segrar i ligan på lika många omgångar, 21–3 i målskillnad. Senast i Champions League körde Ajax fullkomligt över Rangers, det slutade med en 4–0 seger men siffrorna kunde varit ännu högre till Ajax fördel.

Tips
Efter den usla insatsen mot Napoli tror jag vi får se en reaktion från Liverpools sida. Nästan alla spelare i Liverpool måste höja sig ordentligt, en spelare som haft en väldigt svag säsong är Alexander Arnold Trent.

Ajax är i strålande form men Liverpool har ett klart bättre lag på pappret och är därför fortfarande favoriter i denna match. Ajax lär vara mer tillbakadragna än vad de är vanligtvis och det kan öppna upp sig för avslut utanför boxen. Jag tror vi får se en taggad Trent som bör få chans till att avsluta i denna match. Trent tar även hand om offensiva frisparkar, de räknas som avslut även om skottet går i muren.

Att Trent har 2+ skott i matchen spelas till 2.55 gånger pengarna på Nordicbet.

Tänk på att spelaren måste starta matchen för att spelet ska vara giltigt.

Spela Spelarens totala antal skott: Trent 2+ skott på Nordicbet