Speltips: Liverpool – Benfica 13/4 “Tight match att vänta hemma för…

Speltips: Benfica - Liverpool 5/4 "Vem kunde tro att Benfica skulle…

SpelTorsten

Liverpool vann bortamötet med 3-1 och har allt i sina händer i returen på Anfield.

Liverpool Visade sig inte helt oväntat vara numret för stora i första mötet och vann komfortabelt med 3-1 och ska inte ha några problem att säkra avancemang på hemmaplan. De är fulla av självförtroende och har en riktigt bra trupp. Dynamiken är helt outstanding vilket betyder allt på denna nivå.

Benfica ska vara nöjda med att de gick ända till kvartsfinal i årets upplaga av Champions League.
I portugisiska ligan ligger de stabilt på den tredje och sista Champions League platsen och även om de inte kommer vinna ligan så måste de vara nöjda med säsongen. Nu ska vi inte räkna ut Benfica helt då allt kan hända i Fotboll men detta släpper inte Klopp och Liverpool tänker jag.

MATCHBILD:

Det är aldrig lätt att förutspå matchbild i en sån här match men jag tänker ändå att Benfica kommer försöka attackera. Det kommer inte bli lätt alls på Anfield och Liverpool kommer spela för att hålla nollan och säkra avancemang för att slippa göra det allt för spännande och dramatiskt. Liverpool kommer se till att rulla mycket boll och ha mycket folk bakom bollen för att inte släppa något baklängesmål och försöka nöta in ett mål när det kommer öppna upp sig bakåt när Benfica anfaller. Men då Liverpool inte behöver vinna finns det risk för en avslagen match, speciellt om Liverpool får in första målet.

Jag anser därför att ett spel på att båda lagen inte gör mål är otroligt spelvärt. Det fanns en del alternativ här som tex. Liverpool vinner och håller nollan (2.50) eller att Benfica inte gör mål (2.35) men jag säkrar här till att båda lagen inte gör mål, då har vi lite rum för en skräll på Benfica 1-0 precis som mot Inter är det inte omöjligt. Men Liverpool kommer att kontrollera matchen och säkert ha över 65% boll så spelet känns bra.

SPELET:

Båda lagen gör mål: NEJ5/10 Units investerasSpelet läggs på Unibet

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Båda lagen gör mål: NEJ på Unibet