Speltips: Liverpool – Bournemouth 27/8 “Liverpool kommer mosa”

Speltips: Liverpool - Bournemouth 27/8 "Liverpool kommer mosa"

Robert Pettersson

Liverpool

Har verkligen inte levt upp till förväntningarna hittills och togs ner rejält senast mot Manchester United. I en match där de aldrig kändes speciellt farliga alls nästan. Trots 1.76 i Xtr så kändes de inte på hugget. Målet som tillkommer är en tilltrasslad situation där Salah, som har ett fantastiskt positionsspel, står och nickar in den.

Men är det något som Klopp är, så är det en vinnare, och är det något som han har implementerat i hela klubbens DNA, så är det just att klubben inte viker ner sig. Trots motgångar, så kommer de att hitta sätt att vinna igen, och jag skulle inte bli förvånad om de kommer börja rada upp matcher utan förlust nu.

Trots en riktigt växande skadelista där vi hittar bland annat Matip, Konaté, Keita, Jota, Thiago, Oxlade, Curtis Jones samt en Nunez som är avstängd, så har de ändå fin kvalité där de ändå kan mönstra Salah, Van Dijk, Gomez, Fabinho, Diaz och många fler!

Bournemouth

Har verkligen inte fått ordning på anfallsspelet. Och på de två senaste matcherna har det sett fruktansvärt svagt ut. Absolut, de har mött Man City samt Arsenal som är flera klasser bättre.
Men att på två matcher endast skrapat ihop 0.12 (vs City) och 0.21 (vs Arsenal). Det är knappast något som skrämmer. Och det här tror jag absolut inte blir en match där den formen svänger. På de två senaste matcherna i ligan så har de gjort noll mål men släppt in 7 stycken. Ska dessutom tilläggas att de med minsta marginal klarade sig vidare i ligacupen mot Norwich senast.

Mitt spel:

Jag kommer att bygga ett spel som består av tre stycken byggstenar:

Vad talar för spelet?

Jag tror att detta är en match som kommer passa Liverpool helt och hållet. Det är en chans att sätta ner foten, sätta stopp för den negativa trenden och även visa för hemmafansen att de har många, många högre växlar att lägga i.

Jag tycker även Diaz är en riktigt intressant spelare, som många ggr hittar fram till avslut. På de 16 senaste matcherna i Premier League så har han han avlossat 45 avslut, så det ligger på 3 avslut/match, och av dessa 16 av dessa har gått på mål. Så linan ligger i nivå med hur han presterat. Men ser man till laget de möter och matchbilden jag tror vi får se, så tycker jag att det är fint värde i detta!

Spela Liverpool vinner med 2 eller mer + Diaz över 2.5 skott varav över 0.5 på mål på Bet365