Speltips: Liverpool – Crystal Palace 15/8 “Darwin Nunez”

Speltips: Liverpool - Crystal Palace 15/8 "Darwin Nunez"

Fritz Tippar

Måndagsmatch mellan Liverpool och Crystal Palace på Anfield. Två lag med dåliga resultat från första omgången. Liverpool spelade oavgjort mot Fulham och har inte råd att tappa fler onödiga poäng ifall de ska vara med i titelstriden denna säsong. Palace torskade hemma mot Arsenal med 2–0, nu väntar en ännu svårare match och jag har svårt att se Palace skrälla i denna match.

Liverpool har skadebekymmer på flera håll, det största avbräcket är den viktige mittfältaren Thiago som kommer att vara borta från spel upp till sex veckor enligt flera rapporter. Liverpool är dock stora favoriter i denna match och har en trupp som ska vinna bekvämt mot Palace trots sina skadebekymmer.

Tips
Nyförvärvet Darwin Nunez har imponerat stort i inledningen på denna säsong. Han hoppade in mot Manchester City i Community Shield och gjorde mål, senast hoppade han in och gjorde både mål och assist mot Fulham. Hela Anfield lär vilja se Nunez från start.

Nunez är inblandad i mycket och tar många avslut. Jag tror vi kommer se en taggad Nunez från start som kommer ösa på med avslut. Att Nunez har över 3.5 avslut spelas till 2.30 gånger såsen på Unibet. 7/10 units.

Tänk på att spelaren måste starta matchen för att spelet ska vara giltigt.

Spela Antal avslut av spelaren (Darwin Nunez) – Över 3.5 på Unibet