Speltips: Liverpool FC – Wolverhampton 10/9 “Liverpool studsar…

Speltips: Liverpool - Tottenham 7/5 "Mycket på spel"

Stenberg

Hallå i stugan!

Blickarna riktas mot Premier Leauge denna lördag och vi beger oss denna gång till Anfield för mötet mellan Liverpool FC – Wolverhampton

Formen är fortsatt mycket fin för dagen efter flera fina spel in och vi hoppas segertåget fortsätter även efter denna afton.

Let´s Go!

Mitt kära Liverpool ser allt annat än bra ut för dagen och det är en misär att behöva bevittna matcher denna säsong. (Bortsett finalen mot Man City i Community Shield samt 9-0 mot Bournemouth). Desto roligare för övriga världen som gläds åt Liverpools misärfotboll och jag förstår även att flera av er lär rycka på ögonbrynen över mitt spel denna lördag.

Napoli chockade Liverpool i veckans Champions Leauge med att vinna med klara 4-1 och det såg allt annat än bra ut den kvällen i Neapel för Klopps mannar. Nu vankas det en helt annan drabbning och oerhört viktigt att laget studsar tillbaka hemma på Anfield och det är en lite “kniven mot strupen” match detta. Hemma har Liverpool bjudit till och senaste två stoltserar man med med 11-1 i målskillnad och sex inspelade poäng. Jag finner ett värde i hemmalaget då spelen rasslar in på Wolverhampton efter hemmalagets senaste insatser och man får inte glömma bort att rent truppmässigt så skiljer det dag och natt lagen emellan och detta ska vara en perfekt, back to back match för det röda!

Wolverhampton för dåliga

Wolverhampton är inget lag som imponerat heller denna säsong och ett lag som är otroligt lätta att läsa rent taktiskt. Man är ett lag som kommer ligga på den undre halvan denna säsong tror jag och vi lär få sen en extremt defensiv och försvarsinriktad fotboll där det stundtals kommer blixtra till med något försök till kontringsfotboll.

Ser man till tidigare möten så har Liverpool en enorm plusstatistik med seger i åtta av dom tio senaste. Visst, Wolverhampton har stått upp mot bra lag tidigare, men samtidigt lätta att läsa och här garanterar jag att Klopp inte lämnar något åt slumpen utan han vet vad som gäller. Just på resande fot har “vargarna” inte imponerat alls och laget saknar fortfarande en seger i raden där.

Jag tror på en effekt direkt efter Liverpools bedrövliga insatser på slutet och här blir förhoppningsvis en positiv reaktion och full fart framåt från start till slut!

Faktorer som pekar för mitt spel:

Liverpool ett bättre lag i grundenWolverhamptons form och kvalitet är för dåligOddset för bra för att stå emot!

Spelet

Jag spelar att Liverpool vinner med -1,5 Asian till fina 1,890x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Liverpool -1,5 Asian på Bet365