Speltips: Liverpool – Newcastle 31/8 “Mohammed Salah”

Speltips: Liverpool - Newcastle 31/8 "Mohammed Salah"

Fritz Tippar

Veckomatch mellan Liverpool och Newcastle på Anfield. Ett spännande möte med möjlig svensk debutant. Alexander Isak blir verkligen en kul spelare att följa denna säsong.

Liverpool
Efter en horribel inledning på denna säsong så var det en rejäl urladdning mot Bournemouth i lördags. Liverpool vann med hela 9–0 och alla såg strålande ut. Någon som överraskande gick mållös i denna bisarra match var Mohammed Salah. Jag tror trots denna storvinst att Salah var något missnöjd med att gå mållös och lär vara extra taggad till detta möte. Ett spel på Salah lockar mig i detta möte.

Newcastle
Det har värvats mycket från Newcastle sedan ägarbytet. De har dock saknat den där riktigt stora värvningen och den kom nu när de värvade Alexander Isak. 70 miljoner pund enligt källor och det är ett minst sagt spännande tillskott för truppen.

Det kommer nog ta några säsonger innan Newcastle kan vara med och utmana om Champions League-platserna. De har dock startat denna säsong bra, fortfarande obesegrade och har fått med sig sex poäng på de fyra första matcherna i Premier League.

Tips
Liverpool har kommit igång och jag tror på en ny seger. Liverpool är favoriter och står i 1.39. Ett för lågt odds att reka enligt mig men jag har hittat ett spel med högre odds på denna match.

Salah har börjat denna säsong helt okej. Två mål på fyra matchen men han gick som sagt mållös i 9–0 segern mot Bournemouth och det tror jag Newcastle får sota för. Jag tror Salah gör mål i denna match och det spelas till 1.92 gånger pengarna på Betina.

Spela Mohammed Salah gör mål – Ja på Betinia