Speltips: Liverpool – Real Madrid 28/5 “Högt odds på Salah”

Speltips: Liverpool - Real Madrid 28/5 "Högt odds på Salah"

Fritz Tippar

Liverpool
The Reds missade PremierLeague-titeln med minsta möjliga marginal men kan nu alltså ta sin 3e titel för i år. De har en bra form men har nu på slutet tappat ett par viktiga spelare pga av skador. De flesta spelarna verkar dock vara tillbaka i spel till denna match.

Real Madrid
Madrid vann La Liga i överlägsen stil och har stått för ett gäng makalösa upphämtningar i årets upplaga av Champions League. Senaste vändningen mot Manchester City i slutet av matchen var minst sagt imponerande och visar att de aldrig går att räkna ut Real Madrid.

Något som kan vara till Reals nackdel är att ligan har varit klar en längre period och de verkar ha gått på halvfart senaste matcherna, det kan vara svårt att växla upp till vanligt tempo igen.

Tips
Liverpool är klara favoriter i denna final men det går som sagt inte att räkna ut Real Madrid. Jag tror på en matchbild där Real blir pressade från start. Real kommer antagligen rikta in sig på ett mer försvarsinriktat spel och satsa på kontringar i början av matchen. Till den matchbilden tycker jag mig ha hittat ett fint spel.

Spelet jag har hittat är att Mo Salah ska ha minst 1+ skott på mål i varje halvlek till 5 gånger såsen på Betfair. Salah hoppade in i senaste matchen och gjorde mål efter en tyngre period och skada. Det ska dock sägas att Salah vann både skytteligan och assistligan i Premier League.

Jag tror Salah är hungrig för att avgöra denna match och kommer ta mycket avslut. Ser därför stort värde i detta spel till det höga oddset. 7/10 units.

Spela Salah 1+ skott på mål varje halvlek på Betfair