Speltips: Los Angeles Kings – Calgary Flames 5/4 “Kampen om toppen i…

Speltips: Los Angeles Kings - Calgary Flames 5/4 "Kampen om toppen i…

DannesTips

När Calgarys spel liksom lite går på kräftgång och Los Angeles Kings presterar bättre och bättre – kan det vara så att sistnämnda Kings har chans på förstaplatsen i Pacific division. Kampen om toppen natt till tisdag i staden av änglar!

Los Angeles får ursäkta, men om någon sagt att de skulle ha chans att vinna Pacific division i år så tror jag de flesta skulle höjt på ögonbrynen.

Varför frågar sig kanske du!? Jo Laget har egentligen ingen riktigt stor stjärna (Kopitar får ursäkta). Okej det kan faktiskt vara deras styrka givetvis.
Jonathan Quick har vaktat målet bra många säsonger nu, det är en bra grund. Tillsammans med Cal Petersen så fungerar alterneringen av keepers också väl. En annan orsak till framgångarna är deras trader som gjort att de har en bred trupp.

Flames går för det i år. De har vässat med toppspelare. De leder divisionen genom genuint hårt jobb på både borta och hemmais. Fartfylld hockey – rakt på kassen ofta i snabba omställningar. Markström är den som står mest för Calgary, Vladar finns som backup. Senaste matcherna har jag sett tendenser till att kanske finns luckor i deras spelstrategi… Mål har gjorts men många släppts in.

Det är faktiskt en högoktanig tillställning som går av stapeln morgon tisdag svensk tid.
Jag tycker att Markström matchats för hårt och börjar bli ojämn. Därtill att det ofta blir tempostarka matcher när topplagen möts. Jag väljer att ta ställning för ett överspel i matchen för jag tror och hoppas att båda lagen kommer gå för att närma eller dryga ut avståndet i toppen av Pacific. Om du frågat mig för någon vecka sedan hade jag säkerligen tippat Flames som vinnare, klar sådan. Calgary har sviktat defensivt och hoppas att Kings bjuder upp till match.

Los Angeles Kings – Calgary Flames Över 5,5 mål till oddset 1,75 hos Betsson

Spela Över 5,5 mål på Betsson