Speltips: Lukas Klein – Pablo Andujar 15/7 “Gammal är äldst och…

Speltips: Lukas Klein - Pablo Andujar 15/7 "Gammal är äldst och…

SpelTorsten

Mycket märkligt odds som är på väg söderut därför måste vi slå till nu. Förstår inte alls oddssättningen i denna match, eller rättare sagt marknadens respons när oddset släpptes.

Den 36 år gamla spanjoren Paulo Andujar är en grusspecialist ut i fingerspetsarna och startade denna match som favorit (1.60) men gick sedan upp under kvällen och natten till 2.10 vilket är helt obefogat. Nu är oddset visserligen på väg ner men 2.00 är allt för högt fortfarande.

Motståndare i denna Challenger turneringen är 24 åriga slovaken Lukas Klein, inte alls en dålig spelare och har en del bra resultat i det sista men kollar vi till vilket motstånd dessa herrar haft senaste månaderna så har Andujar mött så mycket bättre spelare och de flesta på ATP Touren medans Klein har vunnit sina en nivå under.
Nu möts de alltså i en Challenger i Rumänien och jag måste givetvis slå till på Andujar när vi får detta odds.

Enligt de uppgifter jag har fått tillgång till så har han gjort riktigt bra resultat på några träningsturneringar och matcher här i det sista. Han pressade supertalangen Alcaraz i semifinalen i “Copa del Rey de tenis” och krossade en annan landsman Albert-Vinolas i tyska bundesliga. Han är i riktigt bra form och ska en normal dag slå Lukas Klein. Jag går in med 6U här då Andujar är mycket bättre på underlaget.

SPELET

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Pablo Andujar-Alba vinner på Betfair