Speltips: Luton – Coventry 14/9 “Ryggareken om Luton vs Coventry”

Speltips: Luton - Coventry 14/9 "Ryggareken om Luton vs Coventry"

Ryggareken

Luton ställer upp mot bortalaget Coventry på Kenilworth Road i Championship på onsdag. Luton har varit ett av de mer anständiga lagen i den engelska andradivisionen under de senaste åren och särskilt under föregående säsong. Och just nu går det bra. Laget har gjort totalt 6 mål på de senaste 4 ligamatcherna. Det förtjänar också att nämnas att de läckte totalt 4 mål från de tidigare 3 matcherna.

Samtidigt noterade Coventry ännu förlust senast då de förlorade med 3-0 mot Norwich. Problemet för deras engelska tränare Sillett ligger i hans lags försvarslinje, som har läckt totalt 10 mål under de senaste 4 matcherna. Som ett resultat ligger de på bottenplatsen i tabellen.

Coventry har vidare inte vunnit mot Luton i sina tidigare sju sammandrabbningar. Luton har gjort totalt 8 mål under de senaste 4 mötena med Coventry.

REK

Coventrys föga imponerande facit i Championship kommer helt klart att vara en nackdel för laget när de spelar mot Luton på bortaplan. De har ännu inte vunnit en match den här säsongen och är inne på en förlustrad med tre matcher på resande fot. På andra sidan undvek Luton ett nederlag i 3 av de senaste 4 matcherna. Även om de följer en nedslående form på hemmaplan, är den inte lika svag som Coventrys på bortaplan.

Inbördesmöten tyder också på en vinst för Luton, som för närvarande har en 7-matcher obesegrad rad mot Coventry. Vi backar därför hemmalaget för att säkra en vinst här till 2.17 hon Pinnacle. 6u.

Spela Luton på Pinnacle