Speltips: MacArthur FC – Perth Glory 3/4 “MacArthur FC fixar en…

Speltips: MacArthur FC - Perth Glory 3/4 "MacArthur FC fixar en…

David Dabeskovic

Tidig match i A-League mellan MacArthur FC och Perth Glory.

MACARTHUR FC

MacArthur gjorde en strålande match borta mot svårspelade Sidney FC där matchen slutade 2-2. Ulises Davila gav sitt lag ledningen på straff i minut 8 och Aleksandar Susnjar ökade på den ledningen efter 26 minuter. Man spelade strålande fotboll i första halvlek, men sen började man backa hem och Sydney FC tog över matchen helt och gjorde både 1-2 och 2-2.

Nu ska man ta sig an jumbon Perth Glory och enligt mitt tycke ska det här bara sluta på ett sätt nämligen med seger. MacArthur har ett mycket bättre lag än gästerna och på Campbelltown Stadium är man svårslagna. Man har 4-2-2 i statistik hemma och 13-10 i målskillnad. Näst senast pressade man serieledarna Melbourne City på hemmaplan och var nära att plocka en poäng i den matchen. Framåt har man som sagt Davila, Giannou och rutinerade Noone.

PERTH GLORY

Perth Glory har det verkligen tungt i ligan. Man är toksist och endast lyckats vinna tre matcher efter arton omgångar. Jag trodde ändå lite på dom sist när de möte Newcastle Jets hemma i veckan. Men matchen slutade 0-0 i en tråkig tillställning. Perth var inte ens nära att vinna den matchen och visade återigen prov på dåligt självförtroende. Spelet har låst sig helt och när man ska anfalla så tar det alldeles för lång tid.

Offensivt har man ingen vass striker. Nu spelar Sardinero och Bramwell på topp och det slår inga gnistor om dessa herrar. Det såg man senast. Nu väntar en svår bortamatch och tränaren Richard Garcia måste nog hoppas på högre makter för att hans manskap ska avgå med segern här. Jag tror man kommer kamma noll här.

ANALYS

Här ska det vara spel mot ett mål. MacArthur FC ska ha en riktig bra chans till tre poäng här mot ett mediokert Perth Glory. Värdarna är med och slåss om slutspelsplatserna och då ska man bara vinna såna här matcher. Man har även ett bättre lag än Perth och fler matchvinnare i laget. Harmonin i laget är på topp efter den fina insatsen i veckan mot Sydney FC och kommer man med samma inställning till detta möte så räknar jag med en komfortabel seger.

SPELTIPS

Mitt spel blir MacArthur FC vinner. 5U @ 1.95 Betinia.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Spela MacArthur FC vinner på Betinia