Speltips: Mainz – Union Berlin 14/8 “Kort på Kohr”

Speltips: Mainz - Union Berlin 14/8 "Kort på Kohr"

Sanels Hörna

Mainz tar idag emot Union Berlin i tyska Bundesliga. Det är två väldigt jämna lag som dessutom brukar utkämpa väldigt fysiska bataljer mot varandra. Jag tror åter på en tuff match och lirar Dominik Kohr (Mainz) att bli tilldelad ett kort till oddset 3.40 på Bet365. Helt klart stort värde då Betfair har samma spel till 2.15.

Rivalitet

Mainz är ett stabilt mittenlag i Bundesliga. Det är ett fysiskt lag som är en svår nöt att knäcka för de flesta motstånd. Idag ställs man mot någon form av rival i Union Berlin. Dessa möten brukar innehålla extremt mycket kort. Fyra av de fem senaste mötena har innehållit rött kort. Inget möte har dessutom haft färre än fem kort. I senaste mötet visade domaren hela 10 kort i matchen. Extrema siffror i den kolumnen.

Kohr

För den uppmärksamme hittar man Mainz mittfältare Dominik Kohr i kortkolumnen i lagens tre senaste drabbningar. Två gånger har han synat rött efter dubbla gula kort. En gång fick han nöja sig med endast gult. Det är helt klart något med Union Berlin som Kohr ogillar. Han verkar förvandlas till en tjur som ser rött. Spelaren är även en av de mest kortbelastade spelarna i Bundesliga och brukar snitta ett kort i varannan match. Idag tror jag på en jämn och hård match där det bör råda ställningskrig mellan lagens mittfält. Kohr som ju lirar på mitten och sällan byts ut bör få sin beskärda del av närkamper där han gärna får gå över gränsen. Jag anser att Betfair ligger rätt med sitt odds på 2.15 på ett Kohrkort. Allt över det är en bjudning och av den anledningen måste spelet synas till oddset 3.40 på Bet365. Lycka till!

Spela Dominik Kohr får kort på Bet365