Speltips: Mallorca – Rayo Vallecano 15/5 “Nya hörnor för Rayo…

Speltips: Mallorca - Rayo Vallecano 15/5 "Nya hörnor för Rayo…

Fritz Tippar

På söndagskväll är det dags för den näst sista omgången av La Liga. Det är flera lag som gör upp i bottenstriden och denna match kan bli väldigt avgörande för vilka som åker.

Mallorca
Hemmalaget ligger på 18e plats, vilket betyder nedflyttning. De är 2 poäng bakom Cadiz och 4 poäng bakom Granda. Detta är en måste match för Mallorca om de ska lyckats hänga kvar.

Mallorca har 1 poäng på de 3 senaste matcherna men har nu ett ypperligt läge att ta hem alla 3 poängen mot ett Rayo Vallecano som inte har något att spela för i de sista omgångarna.

Rayo Vallecano
Vallecano har skrapat ihop 42 poäng och har visat bra form, de hade 4 obesegrade matchern i ligan fram tills de förlorade med 5–1 mot Villareal i senaste matchen.

Tips
Mallorca är favoriter till denna match och hemmalaget står i 1.63 att vinna matchen. Jag håller med bolagen om att jag tror att Mallorca kommer att vinna matchen. Det är dock ett hörn spel jag har riktigt mig in på till denna match.

Vallecano är ett lag som fått mycket hönor på sistone och de verkar få ännu mer hörnor när det förlorar matcher. I senaste 5–1 förlusten fick man 9 hörnor. Förlusten innan dess mot Alaves med 1–0, då fick de 12 hörnor. Faktum är att de fått mellan 5-12 hörnor i 6 av de 7 senaste matcherna.

Mitt tips till detta möte blir att Vallecano får över 4.5 hörnor. Det ger 3.10 gånger degen på LeoVegas. 6/10 units.

Spela Rayo Vallecano över 4.5 hörnor på LeoVegas