Speltips: Mallorca – Rayo Vallecano 15/5 “Vallecano spelar ut”

Speltips: Mallorca - Rayo Vallecano 15/5 "Vallecano spelar ut"

Sanels Hörna

Mallorca tar ikväll emot Vallecano i La Liga. Förutsättningen är att Mallorca måste vinna i jakten på nytt kontrakt medan Vallecano inte har något att spela för. Mitt spel blir att Vallecano löser över 4.5 hörnor till oddset 3.20 på Betway.

Mallorca

Nykomlingen Mallorca har haft en tuff säsong och ligger med endast två matcher kvar två poäng under strecket. Ikväll möter man en annan nykomling på sin hemmaplan med stora möjligheter till seger. Man kan lugnt säga att om Mallorca ska ha chans till nytt kontrakt så måste de vinna kvällens match. Jag tror att de löser det, inte för att de är bättre än bortalaget utan just för att de måste. Kvällens speltips bygger på att Mallorca ska ha en ledning att försvara och att då Rayo får anledning till mer offensivt initiativ.

Vallecano

Vallecano har charmat mig denna säsong med sitt snabba och respektlösa spel. Som nykomling brukar det vara krampaktigt när man ställs mot de stora drakarna i ligan men Rayo har gjort precisa motsatsen. Man håller bollen längs backen och spelar en glad anfallsfotboll. Ikväll har man förvisso inget att spela för men truppen är intakt och laget är i grunden bättre än Mallorca. Jag hoppas och tror på att Mallorca ikväll går upp i en relativt tidig ledning och att vi då får se ett bortalag som ändå spelar för hedern och pressar. Då löser de minst 5 hörnor utav bara farten. GL!

Spela Vallecano över 4.5 hörnor på Betway