Speltips: Manchester City – Atletico Madrid 5/4 “Tight…

Speltips: Manchester City - Atletico Madrid 5/4 "Tight…

JohanS

Manchester City tar emot Atleti och värden är oddsmässiga superfavoriter till segern. Tror åtminstone att gästerna står pall i inledningen av matchen och lyckas hålla detta mållöst ett tag.

Speltips

Manchester City kommer till spel med finfin form och har hållit nollan i fem av de sju senaste matcherna. Den tidigare så kassaskåpssäkra defensiven har kommit tillbaka alltså. Det finns därmed all anledning att tro att City kommer förmå hålla koll på Atletis uppstick i anfallsväg. För det är just vad gästerna kommer tillåtas till: ett uppstick här och ett uppstick där i en matchbild som givetvis kommer präglas av enormt stort bollinnehav för City. Mitt spel går ut på att det ska vara mållöst fram till matchminut 27. Och då handlar det givetvis mycket om att Atleti ska förmå orka stå emot Manchester Citys förmodade anstormning i inledningen av matchen.

Jag är inne på att detta möte inte slutar i någon målfest utan att om City vinner så är det med 1/2-0 som resultat. Atleti är erkänt starka bakåt och har prickat formen. Tidigare i vintras haltade man betänkligt men nu men sedan 19 februari är man obesegrade och sedan dess har man sju vinster och ett kryss. Man släppte bara in ett mål sett över två möten med Manchester United och där man höll nollan på Old Trafford. Inte direkt att sticka ut hakan när man gissar på att Simeone kommer spela supercyniskt på Etihad och knappast beordrar sina mannar att gå ut och blåsa på för att försöka chocka den ljusblå engelska maskinen.

Inget mål före matchminut 27 spelas till 1.83 i odds hos bet365.

Spela Inget mål före matchminut 27 på Bet365