Speltips: Manchester City – Atletico Madrid 6/4 “Atletico får åka…

Speltips: Manchester City - Atletico Madrid 6/4 "Atletico får åka…

SpelTorsten

Atletico får alltså åka tillbaka till Manchester där de för några veckor sedan slog ut United men möter nu ett starkare och bättre Manchester lag och här har de ingenting att hämta.

Manchester City har vaknat igen efter två 0-0 matcher mot Sporting Lissabon hemma i Champions League (Betydelselös match då de vann första mötet 5-0) & Crystal Palace borta i ligan. De vann i helgen med 2-0 borta mot Burnley och leder fortfarande Premier League. Hemma på Etihad Stadium är de riktigt starka och förlorar nästan aldrig även om det blev förlust mot Tottenham i februari och Crystal Palace i oktober (City drog ett rött i slutet på första halvlek där) så är det mycket som ska till för att Atletico ska kunna ta “en poäng” här.

Atletico Madrid är visserligen i en otroligt bra period efter en otroligt dålig vinterperiod och har nu sex raka vinster och vunnit 8/10 senaste. De ligger trea i ligan på lika många poäng som Barcelona men har hela tolv poäng upp till Real Madrid och det ser ut som om regerande mästarna tappar titeln till sina grannar i Madrid.
De vann visserligen i Manchester för några veckor sedan mot ett väldigt upp o ner United men utan att imponera och lyckas de inte höja sig ännu mer från den matchen så kommer de inte ha någon som helst chans mot City.

DOMAREN:

Domare för dagen är rumänske István Kovács som dömt en del Champions League tidigare och snittar 4.89 gula/match på de 13 matcher han dömt tidigare i turneringen vilket är över snittet för CL och jag tror inte han snålar med korten denna afton så därför väljer jag att ta med över 29.5 varningspoäng i denna match

MATCHBILD:

Det är ju inget snack om vilka som kommer föra matchen och pressa på, City blir för starka på hemmaplan och kommer ha minst 60% boll och storma fram från alla håll och kanter, Atletico kommer ha fullt upp från första sekund. Vi har en hel del formsplare i City. Kevin De Bruyne har gjort fyra mål senaste fyra matcherna, Raheem Steerling stod för två assist senast mot Burnley och har två mål och fyra assist senaste fyra matcherna (med England inräknat). Så allt talar för att City vinner hemma i första mötet mot Atletico men inte med allt för stora siffror därför tar jag med att City gör max tre mål. Har svårt att tro det skulle rinna iväg allt för mycket även om Atleticos försvar inte varit det mest stabila i år så ska de klara hålla siffrorna nere hyffsat ändå. Diego Simeone är vid detta laget en mycket erfaren coach för denna typer av matcher och ställer nog upp en defensiv elva och satsar på att få med sig ett kryss här så de kan avgöra hemma i andra mötet. En taktik som kan hålla en halvlek på sin höjd sen kommer City få håll på dem och vinner komfortabelt med 2-0.

SPELET

Manchester City vinner, City U3.5 mål & Ö29.5 varningspoäng5/10 Units investerasSpelet läggs på Betsson

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Manchester City vinner, City U3.5 mål & Ö29.5 varningspoäng på Betsson