Speltips: Manchester City – Bournemouth 13/8 “Inget annat än slakt…

Dagens Trippel 5/4 5/4 "Kvartsfinaler i Champions League"

JohanS

Manchester City hemma på Etihad mot nykomlingen Bournemouth bör bara kunna sluta på ett sätt. Klipper ett halvtidslir i hemmalagets favör.

Speltips

Man City fick en smakstart på säsongen via en ursäker 2-0-seger på bortaplan mot West Ham. Ett West Ham som förra säsongen inte nollades en enda gång på hemmaplan. Håland fick direkt göra två mål och få den drömstart han behövde. Man City ser rustade ut och jag kan väl egentligen inte se några orosmoln som skulle ställa till det här. Visst är nuvarande backuppsättning inte optimal med Laportes skada men det ska ju inte spela någon roll när man ställs mot lag av Bournemouths kaliber. Inget CL på ett tag heller som ställer till det för de ljusblå och som skulle få Pep att spara på Håland.

Bournemouth löste väldigt överraskande en seger i premiären hemma Aston Villa. Dels var det överraskande sett till hur fina Villa sett ut under försäsongen, dels på grund av Bournemouths sanslöst tunna trupp. Jag skrev det i min rek inför just den matchen men kan väl i korthet upprepa det igen. Coach Parker har gått ut och beklagat sig över backbristen och hur hans bygge är sämre rustat nu än under förra säsongen i Championship och hans ganska bryska, men härligt ärliga, uttalande osar ju inte direkt självförtroende. Man löste som sagt ändå en vinst mot Villa- men nu blir det andra bullar.

Tror på en komplett överkörning här men tycker det är lite svårt att finna spelvärda odds i Man Citys favör. Ett som jag dock fastnade för och som känns bra är Man City -1 asian hcp första halvlek till 1.68 hos Unibet. Alltså vinst om City leder med minst två mål i halvtid och pengarna åter om City bara leder med uddamålet.

Spela Man City -1 asian hcp första halvlek på Unibet