Speltips: Manchester City – Liverpool 10/4 “Fritz tippar, Fräckis”

Speltips: Manchester City - Liverpool 10/4 "Fritz tippar, Fräckis"

Fritz Tippar

Stormöte i Premier League mellan två fantastiska fotbollslag. Manchester City tar emot Liverpool på Eithad Stadium.

Manchester City
Efter Man Citys överraskande förlust hemma mot Tottenham har de tagit 10 poäng av 12 möjliga. City har inte förlorat på de 4 senaste matcherna mot Liverpool.

Liverpool
10 raka segrar för Liverpool i ligan. Imponerande minst sagt, de har kommit tillbaka och ligger endast 1 poäng bakom Man City. Vid vinst kan de alltså gå om City.

Tips
En minst sagt svårtippad match mellan dessa lag. Efter att ha kollat igenom utbudet väljer jag att spela en mindre tv-peng till högt odds.

De stora matchernas man har länge varit Virgil Van Dijk för Liverpool. Mittbacken har varit strålande och briljerat extra i de stora matcherna.

Även om huvudfokus för Van Dijk är det defensiva spelet så är han ett extremt farligt vapen på alla offensiva fasta situationer. Trots hård bevakning så skapar han på något sätt ofta fram minst en målfarlig chans för sig själv per match.

Van Dijk målskytt är spelet jag rekar till denna match. Jag tror den holländska mittbacken får till det och nätar i denna match. Oddset på detta är hela 13 gånger pepparsåsen. Ni hittar spelet på svenska spel. 2/10 units blir det på denna fräckis.

Spela Van Dijk målskytt – Ja på Svenska Spel