Speltips: Maritimo – Portimonense 27/8 “Maritimo helt ur form och…

Speltips: Maritimo - Portimonense 27/8 "Maritimo helt ur form och…

SpelTorsten

Maritimo är verkligen ur form och det jag sett hittills i inledningen av säsongen som varit katastrofal. Det måste utnyttjas och när vi får Portimonense som är ett mycket bättre lag till detta oddset med pengarna tillbaka vid oavgjort är det bara att köra på.

Maritimo Lyckades placera sig i mitten av tabellen förra säsongen, det efter mycket bra bortaspel då de endast vann fyra matcher hemma på Estádio dos Barreiros. De har fått tuff matchning inledningsvis då de fått möta både Porto & Braga borta som de i båda matcherna släppte in fem mål (5-1 & 5-0), När de fick chansen att visa upp sig hemma så förlorade de mot nykomlingarna Chaves 1-2 och var mer eller mindre utspelade och de kommer inte få det lätt här heller, 2-12 i målskillnad alltså och defensivt ser det allt annat än bra ut.

Portimonense Har öppnat säsongen friskt och kommer från två raka segrar efter att förlorat öppningsmatchen på hemmaplan mot Boavista, en match de dominerade men inte lyckades få in bollarna. Det är borta konstigt nog även här som Portimonense är vassa. Ett av ligans bästa bortalag faktiskt och de har kvalitéer. De avslutade även försäsongen fint och har nu radat upp sex vinster på de sju senaste matcherna så självförtroendet och spelet sitter bra. De ska denna säsongen klara av att placera sig i den övre halvan av tabellen samtidigt som Maritimo kommer få slåss om nedflyttning.

När ett av ligans sämsta hemmalag som allt annat än varit bra inledningsvis så kliver jag på ett av ligans bästa bortalag här. Portimonense ska inte förlora så vi kliver på ett DNB spel, alltså pengarna tillbaka vid oavgjort. 1.91 är fint odds för det spelet då inget talar för hemmalaget från Madeira.

Portimonense AH0 (DNB)

6/10 Units investerasSpelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Portimonense AH0 (DNB) på LeoVegas