Speltips: Marseille – Frankfurt 13/9 “Marseille tar snabb revansch…

Speltips: Marseille - Frankfurt 13/9 "Marseille tar snabb revansch…

Stenberg

Hallå i stugan!

Blickarna riktas mot Champions League denna tisdag och vi beger oss denna gång till mäktiga Stade Vélodrome för mötet mellan Marseille- Frankfurt!

Let´s Go!

Det är två lag som är i behov av poäng denna tisdagskväll efter man förlorat sina respektive inledande matcher i Champions League. Jag ser dock en fördel i hemmalaget Marseille denna afton och trots nederlaget senast i London mot Tottenham förra veckan så har man visat en gryende form i ligaspelet och här hemma i Frankrike är man alltid tuffa att möta. Inför denna säsong ser vi en ny tränare i kroaten Igor Tudor efter att den förre Jorge Sampaoli som ledde laget till en andraplats i Ligue 1 förra säsongen har lämnat.

Igor Tudor har endast tappat en pinne hittills i ligan och så sent som i söndags stod laget för en rejäl insats efter att Lille besegrades med 2-1 hemma. Backar vi bandet till mötet mot Tottenham i Champions League så fick laget se sig besegrade efter att ha stått upp bra, men dessvärre så åkte lagets Mbembas på ett rött kort och med en hel andra halvlek kvar orkade laget ett stå pall efter Tottenhams forcering.

Ny match nu och här hemma på Stade Vélodrome blir laget oerhört svårtuggade och med en pånyttfödd Alexis Sanchez som stått för fyra mål på sina sex senaste matcher är man ett ruskigt offensivt vapen. Defensiven är även den pålitlig med nollan i tre av lagets fem senaste matcher.

Opålitligt Frankfurt!

Eintracht Frankfurt är ett lag som vacklat hittills under säsongen med endast två segrar i ligan och förra årets succélag ute i Europa som bland annat vann Europa League är oerhört opålitliga. Champions League-platsen fick man tack vare titeln av just Europa League, för i ligan övertygade man inte alls och slutade på en icke godkänd elfteplats och årets säsong har som sagt börjat lite halvsvajigt den med.

Tränare Oliver Glasners spelare åkte på en plump i den inledande matchen av årets Champions League, där portugisiska Sporting Lissabon kom på besök. Bortalaget åkte därifrån med en enkel 0-3 seger och hemmalaget såg allt annat än bra ut i mina ögon.

Den förlusten följdes tyvärr upp av ytterligare en plump när laget ytterligare en gång gick mållösa av planen och motståndet för dagen, Wolfsburg åkte hem med 1-0 i bagaget.

Som ni förstår är det mycket att jobba på hos tyskarna och här ser jag bara fördelar hos hemmalaget och spelar således en rak hemmaseger!

Faktorer som pekar för mitt spel:

Hemmafördelen hos MarseilleAlexis Sanchez i målformFrankfurts opålitliga defensiv

Spelet

Jag spelar att Marseille vinner matchen till 1,90x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Marseille vinner matchen till 1,90 på Bet365