Speltips: Martina Trevisan – Coco Gauff 2/6 “Jämnare match än vad…

Speltips: Martina Trevisan - Coco Gauff 2/6 "Jämnare match än vad…

SpelTorsten

Då har vi kommit till semifinal i Franska Öppna för damerna och det är supertalangen Coco Gauff som möter den rutinerade och formstarka italienskan Martina Trevisan.

Båda gör sin bästa Grand Slam här i paris och har båda en kvartsfinal sedan tidigare. När Trevisan nådde kvartsfinal 2020 slog hon just Gauff här i Paris med 2-1 i set innan hon förlorade kvarten mot blivande mästaren och världsettan Iga Swiatek. Då var visserligen Gauff bara 16 år och har hunnit utvecklats ännu mer och befinner sig just nu som nummer 23 på damernas rankingen.

Som vanligt är det Pinnacle som ligger högst på denna lina och ett bolag man bör ha när man spelar på tennis.

Martina Trevisan Kom till Paris i riktigt bra form med en turneringsseger i Rabat, Marocko. Hennes första WTA titel och har nu radat upp 10 raka segrar och spelar sitt livs tennis. Jag tror att detta blir en jämnare match än vad bolagen menar. Allt för högt odds på Trevisan med tanke på formen och vad hon har presterat så långt senaste veckorna. Hon har verkligen varit helt fenomenal och riktigt säker i bollväxlingarna. Mot Fernandez stod hon emot pressen trots att hon missade matchboll och förlorade sen andra set så lyckades hon samla sig och gå upp till 4-0 direkt och trots bruten två gånger efter det vinna med 6-3. Otroligt imponerande och visade otrolig kyla.

Coco Gauff eller Cori som hon egentligen heter slog igenom som 14-åring och har sedan dess vuxit och blivit en av världens bästa tennisspelare. Trots sin unga ålder spelar hon otroligt moget och är fruktansvärt fokuserad under match. Hennes styrka är helt klart det mentala och serve. Hon har en riktigt bra serve och tillsammans med sin flata backhand så är det väl hennes största vapen. Forehanden kan utvecklas och blir hon pressad blir det en del felslag vilket kommer gynna vänsterhänta Trevisan här.

Det finns många olika spel som är bra i denna match, Trevisan +4.5 games, Över 20.5 games och det som jag har valt, att Trevisan tar minst ett set i denna match.
Jag har som regel att när det kommer till damerna föredrar jag set handikapp medans på herrarnas sida väljer jag games handikapp. Mycket på grund av att damernas serve inte är lika stark och de blir lättare brutna än herrarna och rinner ett set iväg har de tendens att släppa det och fokusera på nästa. Med det jag set av dessa två hittills i turneringen har de presterat ungefär lika och statistiken visar det. Trevisan sticker väl ut med sina 43 vinnare i kvartsfinalen mot Leyla Fernandez men annars är de ganska lika. Så med andra ord sitter vi på ett bra spel här.

SPELET

Trevisan +1.5 set6/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

Roland Garros tråden (Här finner ni alla spel, badbollar, tävlingar och så vidare på turneringen)SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från Bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Trevisan +1.5 set på Pinnacle