Speltips: Midtjylland – Benfica 9/8 “För bra odds för att inte ta en…

Speltips: Midtjylland - Benfica 9/8 "För bra odds för att inte ta en…

SpelTorsten

Då är vi tillbaka med returmatcherna i de Europeiska kvalen och under tisdagen har jag hittat ett bra spel på våra grannar i söder, Midtjylland.

Midtjylland förlorade första mötet nere i Portugal med 4-1 och måste framåt i returen på hemmaplan. En smått omöjlig uppgift då Benfica under nya tränaren Roger Schmidt är riktigt bra. Benfica har under nya tränaren vunnit alla sju matcher och gjort 25 mål framåt, otroligt imponerande och Benfica blir att räkna med i år i både inhemska ligan och Europaspelet. Jag ser dock inte ifrån möjligheten att Midtjylland vinner denna då Benfica är mer eller mindre klara för avancemang och frågan är vilket lag de ställer på bortaplan och vilken taktik de använder sig av.

En sak är säker och det är att danskarna måste framåt och försöka få hål på Benfica tidigt för att få något hopp om avancemang och även vid 1-0 och eventuellt 2-0 så måste danskarna framåt. De var totalt utspelade nere i Portugal men har naturligtvis mycket större chans hemma och det är med dessa omständigheter jag tycker jag hittat ett riktigt bra spel, nämligen att Midtjylland ordnar flest hörnor till fläskiga oddset 3.60 på ComeOn. Tycker det är ett kraftigt överodds sett till eventuellt matchbild och portugiser är sällan bra på bortaplan i Europa så detta är ett spel att “chansa” på. Nu är det inte mycket till chansning då jag ser framför mig att Midtjylland pressar på från början.

Naturligtvis kommer det öppnas upp för kontringar där Benfica säkert kommer få några hörnor. Men om Midtjylland pressar på i början har vi kanske turen med oss att de får några tidiga hörnor och drar ifrån med några sen kan vi hoppas matchen dör ut efter en timme när de inser att avancemang är kört. Benfica kommer inte ge mer än nödvändigt här och blir intressant att se vilken taktik de använder sig av men så här på förhand tycker jag att hörnspel på Midtjylland är riktigt bra. De ordnade trots allt fem hörnor nere i Portugal samtidigt som Benfica fick sju. Får Midtjylland 5-6 hörnor hemma kan det mycket väl räcka för att vårat spel sitter.

SPELET:

Midtjylland flest hörnor till fina 3.603/10 Units investerasSpelet läggs på ComeOn

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Podcast (Här finner ni min nystartade Podcast, stödjer de flesta appar och format)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Midtjylland flest hörnor på ComeOn