Speltips: Mjällby – Degerfors 23/7 “Degen fortsätter sin kräftgång”

Speltips: Mjällby - Degerfors 23/7 "Degen fortsätter sin kräftgång"

Sanels Hörna

Denna lördag bjuder på två Allsvenska matcher. Den senare är Mjällby som tar emot Degerfors. Mjällby som normalt brukar ha en stark defensiv bör avgå som segrare. Mitt spel blir dock ett hörnspel som gynnas av en Mjällbyseger. Degerfors löser över 5.5 hörnor till oddset 3.15 på Betsson.

Mjällby

Mjällby har på sistone spelat väldigt bra fotboll även om resultaten uteblivit. Man har fått fart på sin offensiv och skapar väldigt mycket chanser. Mot Degerfors som brukar läcka som ett såll lär det bli öppen gata framåt. Jag tror att Mjällby löser en ny trepoängare mot detta bottenlag inför sina “Sillastrybare”. En Mjällbyvinst vore ett gynnsamt resultat för kvällens hörnspel då Degerfors vid underläge kommer att pressa för mål och därmed hamna högre upp i plan.

Degerfors

Degerfors har haft en bedrövlig inledning på säsongen. Laget ligger näst sist i serien och har dessutom gjort minst mål. Dock har Degerfors faktiskt spelat en helt okej fotboll där man försöker pressa och anfalla. Detta har tyvärr inte fungerat speciellt bra främst beroende på avsaknaden av vettiga spelare. Detta spelsätt har däremot resulterat i höga siffror i hörnkolumnen där “Degen” löst minst sex hörnor i 4 av de 5 senaste matcherna. Mjällby är ingen övermäktig motståndare i fråga om speldominans vilket betyder att Degen kommer att få låna bollen och skapa chanser. Förhoppningsvis med hörnor som främsta utfall. GL!

Spela Degerfors över 5.5 hörnor på Betsson