Speltips: Molde – Jerv 26/6 “Överkörning väntas”

Speltips: Molde - Jerv 26/6 "Överkörning väntas"

SpelTorsten

Molde tar emot nykomlingarna hemma på Aker Stadion och förväntar mig en ensidig matchbild.

Molde som är Eliteseriens formstarkaste lag tar emot ett blekt och helt ärligt ett dåligt Jerv. Nykomlingarna som tog sig upp efter ett otroligt drama mot Brann har inget i Eliteserien att göra och kommer åka ur i år. De har för svag trupp och för lite rutin för att kunna stanna kvar, mot Molde har de definitivt inget att hämta och räknar med att Molde kör över och Jerv knappt får låna bollen. Kanske lite riskfyllt att spela att Molde vinner och håller nollan men jag kör. Det är så pass bra odds, ligger på strax över två gånger pengarna på Pinnacle.

Molde är även min självklara spik på Stryktipset och jag tror starkt på Molde och de kommer vinna, frågan är om de håller nollan? Jag tror verkligen det det är just defensiven det är fokus på i Molde och speciellt det onödiga 1-2 målet sist mot Odd så ska Molde klara knyta ihop säcken och vinna komfortabelt med 3-0.

SPELET

Molde vinner och håller nollan.6/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Molde vinner och håller nollan på Pinnacle