Speltips: Molde – Jerv 6/7 “Molde borde mala ner Jerv”

Speltips: Molde - Jerv 6/7 "Molde borde mala ner Jerv"

Robert Pettersson

Det är dags för Molde att spela sin 13:match samt Jerv att spela sin 12:e match i norska Elitserien. En serie som för övrigt är väldigt spretig i antal matcher. Det skiljer hela fyra matcher mellan det lag som spelat flest och det lag som spelat färst antal matcher.

Jag har hittat en Betbuilder med två byggstenar, vilka det är här hittar ni längst ner!

Molde:

Molde spelar på bra och har en väldigt offensiv lagd fotboll! De har på de fem senaste matcherna tagit fyra vinster och ett kryss. De ligger på en tredjeplats i en tabell där Lilleström gått helt rent med 18 poäng på sex matcher.

Moldes fyra senaste matcher:

3/7 Ham Kam – Molde 0-0

19/6 Odd – Molde 1-2

29/5 Molde – Bodö/Glimt 3-1

26/5 Sarpsborg – Molde 1-2

Jerv

Jerv kommer in i matchen med urusel form. De vann visserligen den senaste matchen, men innan dess hade de fem raka förluster. Och inte en vinst på sju raka matcher. Jerv har inte vad som krävs för att vara kvar i högsta serien, och de ska absolut inte ha vad som krävs för att stå upp borta mot ett hemmastarkt Molde, som oavsett hemma eller bortaplan ska vara flera nummer större och starkare än Jerv.

Jerv ligger just nu parkerade på 15:e plats, av 16 möjliga. Och ser vi till deras bortafacit så ligger de sist av alla i formtabellen.

Fyra stycken bortamatcher har alltså resulterat i 0 poäng! Endast ett mål gjort framåt och 10 mål insläppta bakåt. Alltså ett snitt på 2.5 insläppta mål på de fyra senaste bortamatcherna.

Jag har svårt att se att Jerv ska ha någonting alls att sätta emot Molde här. Molde har starkare offensivt, och definitivt defensivt. Jag skulle bli förvånad om Molde inte vinner med två bollar eller mer!

Mitt spel:

-Flest mål görs i andra halvlek

– Över 1 mål totalt i matchen

Den här kombon placeras hos Bet365 till ett odds av 2.20!

Vad talar för spelet?

– I tre av de fyra senaste matcherna för Molde så har det blivit flest mål i den andra halvleken.

– I sex av de 12 senaste matcherna för Jerv så har det blivit flest mål i den andra halvleken.

Spela Flest mål i andra halvleken + Över 1 mål totalt i matchen på Bet365