Speltips: Molde – Lillestrøm 18/4 “Målrikt möte att vänta i Molde…

Speltips: Molde - Lillestrøm 18/4 "Målrikt möte att vänta i Molde…

SpelTorsten

Här har jag hittat ett fint spel i norska Eliteserien där Molde tar emot Lilleström på Aker Stadion. Två formstarka lag och jag förväntar mig en del mål.

Molde har två vinster inledningsvis och visar bra form. Med kaptenen Magnus Eikrem i spetsen är de alltid farliga framåt. Bakåt kan det vara lite svajigt men är starka hemma och ska ta en seger här. Förra året tappade de chansen på guldet mer eller mindre mot Lilleström när de spelade 3-3 och jag är ganska säker på att Molde vill ta revansch här. Det är mellan Molde & Bodö/Glimt det står mellan om vilka som vinner norska ligan, de två lagen har otroligt bra och breda trupper och jag är säker på att någon av de två står som segrare i december.

Lillestrøm skrällde till förra året och slutade fyra. Otroligt imponerande för nykomlingarna och som de gjorde det. Det spelade riktigt bra fotboll genom hela säsongen och var livsfarliga på kontringar. Det är just kontringarna som gör att jag måste ta med båda lagen gör mål här tillsammans med dubbelchans på Molde.
Förra året gjorde nämligen Lillestrøm mål i 12 av 15 bortamatcher och även om de tappat deras målspruta Thomas Olsen till Förenade Arabemiraten har deras nigerianska nyförvärv Akor Adams levererat med sina två mål så långt denna säsong.

Molde är helt klart det bättre laget men är inte helt övertygad om att de vinner så lätt denna måndag. Med tanke på hur dåligt organiserade de varit stundtals defensivt och är väldigt offensiva så kommer det komma chanser för Lillestrøm och tänker att båda lagen gör mål är självklart i denna match. Jag tänker även att Molde inte förlorar hemma mot Lilleström med tanke på vilken form de är i så blir spelet självklart, nämligen Molde eller oavgjort och båda lagen gör mål.

SPELET

Molde 1X & Båda lagen gör mål5/10 Units investerasSpelet läggs på Betway

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Molde eller lika & Båda lagen gör mål på Betway