Speltips: Monaco – Ferencvaros 15/9 “Underskattade Ferencvaros”

Speltips: Monaco - Ferencvaros 15/9 "Underskattade Ferencvaros"

Sanels Hörna

Efter gårdagens Champions League är det nu dags för Europa League att spelas. I Grupp B skall Monaco ta emot Ferencvaros i ett toppmöte. Marknaden har en väldigt stark tilltro i Monaco. Jag håller mig till hörnor och lirar Ferencvaros att få över 3.5 hörnor till oddset 2.35 på Betfair.

Monaco

Det franska storlaget har efter en medioker ligastart växlat upp. Med två raka segrar i ryggen, varav den senaste kom mot storlaget Lyon, ska man nu fortsätta rida på segervågen även i Europa League. Monaco är ett skickligt lag som skall vara favoriter att ta hem kvällens match. Dock anser jag att spelbolagen underskattar det skickliga bortalaget från Ungern. Jag tror att Monaco kommer att vara bollförande och att de kommer att ta en ledning. Det borde i sin tur locka Ferencvaros upp i banan i jakt på en kvittering. Ett scenario som är gynnsamt för kvällens hörnspel. Det är även oklart hur hårt Monaco satsar i just denna match och vilka spelare man väljer att starta. Jag anar viss rotation.

Ferencvaros

Ferencvaros är ett mycket skickligt och kvickt lag från Ungern. När man föreställer sig ungersk klubblagsfotboll är det väldigt svårt att imponeras. Dock är Feren ett undantag då laget består av duktiga spelare ifrån världens alla hörn. Det är ett offensivt bygge som inte räds att spela sin fotboll mot samtliga lag. För lag ifrån mindre fotbollsnationer är Europa League otroligt prestigefyllt vilket betyder att de verkligen satsar på turneringen. Ikväll kan vi vara säkra på att den bästa möjliga elvan kommer att äntra planen och att de kommer att vara rejält taggade. Ferencvaros brukar komma till många avslut i sina matcher vilket går hand i hand med hörnorna. Ikväll behövs endast fyra stycken för vinst. En lina som känns minst sagt trolig. GL!

Spela Ferencvaros över 3.5 hörnor på Betfair