Speltips: Montréal Canadiens – Washington Capitals 17/4 “Revansch…

Speltips: Montréal Canadiens - Washington Capitals 17/4 "Revansch…

DannesTips

Natt till söndag svensk tid. Washington Capitals reser över gränsen till Kanada och spelar mot Montreal Canadiens. Efter en tung kväll i Toronto tror jag Capitals återgår till den fina formen de haft senaste tiden. Två poäng ska bärgas på styrka och finnes under ordinarie speltid för att tipset ska sitta.

Caps har en ganska bra sits i tabellen men den kan bli ännu bättre inför maj då slutspelet drar igång. Marginalen till exempelvis Islanders är betryggande – men ännu är inte alla poäng säkrade.
Capitals hade som sagt en tuff bortamatch mot Leafs, delvis beroende lite naiv defensiv.
Nu rankas Washington faktiskt som 4.e bästa lag i ligan på bortais och vi hoppas att Capitals har vaknat på rätt sida i denna match söndag svensk tid.

Senaste tiden har tunga lag besegrats som Bruins, Tampa och Penguins samt en kross mot Flyers (9-2).
Utmärkande för laget är bland annat deras tunga backar; Framförallt Carlson men också Orlov bör nämnas. Offensivt finns kända namn som Ovechkin, Wilson, T.J. Oshie, Bäckström och Kuznetsov. Viktigt för bettet är att den sistnämnde spelar och är på topp (han var pre. game-time decision on Thursday vs Toronto)… Kuznetsov (C) är komplett ishockeyspelare, har en kreativ spelstil som passar såväl långa anfall som omställningar.

Canadiens är ett kontringslag. De har snabba spelare som kan utnyttja spelomställningar. Men generellt är de ett lag i mina ögon som ligger för lågt i positioner, och lagets fysik är inte att mäta med Capitals.
Jake Allen är skadad (målvakter kollas som vanligt före match lördag kväll) och i hans ställe kommer säkerligen andrakeeper Sam Montembeault att vakta kassen.
När detta skrivs har också Montreal en match i pipelinen (New York Islanders hemma 16/4)

Just att komma till lägen mot lag som Capitals är inte Montreals styrka. Visserligen kan de coachas in i matchen med hemmaplansfördel. Samtidigt har de en match i benen och vissa skador – framförallt på Allen som drar ner deras försvarskraft. Jag rekommenderar spel på bortalaget som har nycklar och styrka för att vinna denna match.

Washington Capitals vinner ordinarie tid till oddset 1,64 hos Unibet

Spela Washington Capitals på Unibet