Speltips: Napoli – Liverpool 7/9 “Luis Diaz”

Speltips: Napoli - Liverpool 7/9 "Luis Diaz"

Fritz Tippar

Dags för ett nytt spel på Luis Diaz. Sex av sex spel har rättats grönt på Diaz. Klarar vi ett sjunde?

En klurig grupp där Napoli får ses som favoriter att sig vidare ihop med Liverpool. Ajax är dock en outsider som inte går att räkna bort. Napoli börjar med tuffast möjliga motstånd men det är kanske rätt läge att möte Liverpool just nu. Medan Napoli har öppnat denna säsong starkt, tvåa i ligan efter fem omgångar så har Liverpool öppnat sin säsong allt annat än starkt. De har tappat poäng i fyra av sex matcher och behöver hitta formen så snart som möjligt.

Liverpool är alltid starka i Europa och trots dålig form så kommer de till denna match som favoriter. Jag tror på en jämn match där Napoli har stora chanser att ta minst en poäng. De är starka på hemmaplan och har ett mäktigt stöd på sin hemmaarena.

Luis Diaz
Liverpools bäste offensiva spelare denna säsong är enligt mig Luis Diaz. Salah har inte hittat formen och Darwin Nunes har inte riktigt kommit igång än. Diaz är inblandad i det mesta när han spelar. Han utmanar, tar avslut och är ett ständigt hot för vilket lag som helst.

Även om detta är en tuff bortamatch för Liverpool så kommer de ha sina chanser och jag tror Diaz kommer vara en nyckelpersonerna för Liverpools offensiv. Att Diaz tar över 2.5 avslut i matchen står i över två gånger pengarna och det tycker jag är ett riktigt bra odds.

Luis Diaz över 2.5 avslut spelas till 2.05 gånger pengarna på Unibet. 8/10 units.

Spela Luis Diaz över 2.5 avslut på Unibet