Speltips: Napoli – Spezia 10/9 “Piotr!”

Speltips: Napoli - Spezia 10/9 "Piotr!"

Sanels Hörna

Tre matcher står på lördagens meny i italienska Serie A. Först ut är Napoli – Spezia. Här liras ett målspel där Napolis Piotr Zielinski gör mål till hela 3.75 gånger degen på Bet365. Spelaren behöver starta för att spelet ska gällas.

Napoli

Många tvivlade på Napoli inför säsongen då laget ansågs ha gjort stora spelartapp och inte ersatt dem på ett lämpligt sätt. Dessa har dock fått sätta sig då Napoli visat på den raka motsatsen. Italiens för tillfället bästa och målrikaste lag går från klarhet till klarhet. Man spelar rakt, offensivt och gör mål. Eller vad sägs om den senaste 4-1 krossen mot Liverpool? Idag möter man ett Spezia utan försvar och jag tror att hemmalaget gör minst 4 mål. Troligtvis fler. I senaste matchen fick man sin striker Osimhen skadad. Han ersattes av löpstarke Simeone som endast behövde tre minuter för att hitta nätet. Napoli är ett komplett bygge som inte står och faller med enskilda spelare. Ett löpvilligt kollektiv som jobbar för varandra. Såna lag är extremt svårstoppade. Jag väljer att spela Zielinski som målskytt då han i Osimhens frånvaro är lagets straffskytt samt att det är en offensiv mittfältare som ofta tar sig in i straffområdet. 3.75 i odds för en straffskytt som dessutom lirar för ett lag som väntas göra många mål är i mitt tycke en bjudning och måste synas. Att hans förnamn dessutom är Piotr klingar fint i mun. Betfair har honom att göra mål till låga 2.40 så visst hittas fint värde på Bet365.

Spezia

All cred till Spezia som faktiskt vågar spela sin fotboll trots begränsade medel. Detta medför dock att man släpper in en hel del mål. På sina fyra senaste matcher har laget inkasserat hela nio mål. 86 är dessutom antalet avslut som Spezia fått emot sig i sina fem inledande matcher i årets Serie A. Ett snitt på ca 18 avslut/match. Nu ställs man mot ett Napoli som snittar ca 20 avslut/match. Mot Spezia lär det bli fler än så. Jag kan inte se hur det inte ska bli en målkavalkad till Napolis favör och då med Piotr i målprotokollet. GL!

Spela Piotr Zielinski gör mål på Bet365