Speltips: Nate Diaz – Tony Ferguson 11/9 “Nytt Main Event, UFC 279”

Speltips: Nate Diaz - Tony Ferguson 11/9 "Nytt Main Event, UFC 279"

Fritz Tippar

Vilken röra, efter att Khamzat missat vikt blir det ett helt nytt kort. Khamzat ställs mot Kevin Holland i co-main event och det nya main eventet är mellan Nate Diaz och Tony Ferguson. Ett par förvirrande timmar men nu har vi i alla fall en riktigt härlig gala att se fram emot.

Min rek handlar om det nya main eventen mellan Tony Ferguson och Nate Diaz, två erfarna fighters som vägrar att ge sig. Tony har fyra raka förluster och blev i sin senaste fight knockad av Mike Chandler. En fight där Tony gjorde väldigt bra ifrån sig fram till sparken som knockade honom.

Noterbart är att Tony gått upp en viktklass, vilket jag tror hjälper honom att ta smällar och att ha bättre uthållning. Tony skulle fightas mot Li Jingalin på detta kort men får alltså nu möta Nate Diaz i main event istället. En fight som betyder otroligt mycket då Tony får extremt många alternativ av motståndare ifall han skulle vinna denna fight.

För Diaz är detta fortfarande hans sista fight på kontraktet i UFC, han vill såklart vinna och han har betydligt större chanser att vinna denna fight än vad han hade haft mot Khamzat Chimaev.

Tips
En extremt svårtippad fight när det kommer till vinnare men jag tror inte vi får se ett avslut i detta möte. Varken Tony eller Diaz har styrkan att vinna via ett slag, båda är uthålliga. Ett överspel av ronder lockar mig.

Över 4.5 ronder spelas till 1.86 gånger pengarna på Pinnacle. 5/10 units.

Spela Över 4.5 ronder på Pinnacle