Speltips: Nate Diaz – Tony Ferguson 12/9 “Vilket drama men vilken…

Speltips: Nate Diaz - Tony Ferguson 12/9 "Vilket drama men vilken…

SpelTorsten

Det blev minst sagt kaos inför UFC 279. Masslagsmål, inställd presskonferens och bytte av motståndare i tre matcher.

Vi har laddat upp hela sommaren för ett möte mellan Nate Diaz och svenske supertalangen Khamzat Chimaev. En konstig matchning kan tyckas då det inte ger Chimaev någonting som nu är rankas som nummer tre i viktklassen samtidigt som Nate Diaz är långt ifrån sitt bästa jag och långt utanför rankingen. Båda Diaz bröderna har varit med länge men har egentligen inte velat gå så mycket matcher på sistone och vill ha sinnesjukt summor för att gå match. Ett tag så tävla de i Triathlon ist för att gå matcher och det är alltid något drama med dem.

Nu var det hur som helst tänkt och planlagt att Diaz och Chimaev skulle mötas här men då Chimaev missade vikten med 4,7kg blev det ändringar i planerna. Bråket innan presskonferensen på torsdagen med runt 100 personer inblandade, bla. Kevin Holland gjorde att det var inte svårt att kasta om matcherna och då enligt mig mycket mer intressanta matcher. Chimaev möter Holland och Diaz ställs mot förra interim mästaren Tony Furgeson, en match som är mycket mer intressant än ett möte mellan Chimaev & Diaz.

Båda dessa herrar är i slutet på karriären och har en del förluster i det sista.

(Mer text kommer, är på resande fot och ska med en färja)

SPELET:

Tony Ferguson vinner8/10 Units investerasSpelet läggs på ComeOn

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från Bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Tony Ferguson på ComeOn