Speltips: Nederländerna – Polen 11/6 “Visst kan Polen bjuda upp till…

Speltips: Nederländerna - Polen 11/6 "Visst kan Polen bjuda upp till…

DannesTips

UEFA Nations League bjuder lördag kväll på ett möte mellan Nederländerna och Polen. Vi är i Liga A och grupp 4 där det är viktigt för båda lagen att ta poäng.

Tycker att oddset på att båda lagen gör mål, 2 ggr är klart spelvärt. Med tanke på att Nederländerna spelar en fotboll som är mer offensivt inriktad och att Polen har en superstjärna i Robert Lewandowski så finns det klart värde i att båda lagen hittar mål.

Såhär ser gruppen ut idag,
Grupp 4
Nederländerna 6 poäng
Belgien 3 poäng
Polen 3 poäng
Wales 0 poäng

Faktum är att Polen har gjort mål i sina 20 senaste matcher. Vi får gå tillbaka så långt som till 2020 för att hitta en mållös match.
Klart att Nederländerna ska vara favoriter i den här matchen. Men matchen känns ändå ganska jämn på förhand och tittar man på vad de kan matcha defensivt så var uppställningen senast (mot Wales) en trebackslinje med de Ligt – de Vrij – Teze. Nederländerna är som sagt offensivt viktade och de ställer upp med antingen 3-4-1-2 (Belgien) eller 3-4-2-1 (Wales).

Polen kommer förhoppningsvis starta med radarparet Zielinski (Napoli) – Lewandowski som bildar diamant med Klich, Krychowiak, Goralski eller Szymanski (Din Moskva) – Kaminski (Lech). Startelvor kollas som vanligt en timme innan match.

Dubbla degen ger tipset och vi får hoppas på en spännande tillställning lördag kväll!

Spela Båda lagen gör mål på Expekt