Speltips: Nederländerna – Wales 14/6 “Målfest! Båda lagen vill ta…

Speltips: Nederländerna - Wales 14/6 "Målfest! Båda lagen vill ta…

DannesTips

UEFA Nations League har kommit till sista matchen inför sommaruppehåll. I denna fjärde match i Liga A så möter Nederländerna ett tappert kämpande Wales. Det är toppen mot botten vilket borgar för en målrik match.

Om vi börjar med att titta på bortalaget Wales så gör laget det riktigt bra. Förvisso har de bara blivit 1 poäng (1-1 mot Belgien hemma, vilket kunde varit mer då ett mål blev bortdömt för offside).

De spelare som vi vill se i denna sista match innan uppehållet är givetvis Bale och så Ramsey från start. Med dem på plan så får Wales en helt annan tyngd och riskerar annars att bli ”kanonmat”.

Nederländerna har en mängd olika alternativ till uppställningar. Senast gick det lite troll inledningsvis för till exempel Bergwijn på topp. De hittade inte nycklar till att låsa upp Polen (som ett tag ledde med 0-2). Islossningen kommer lite sent och matchen slutade 2-2.
Nu tror jag att van Gaal och teamet i ledarstaben har skruvat på taktiken och vi kommer säkert får se ett mer offensivt Nederländerna som vill gå på ”halvtidsvila” med gruppledning.

Som nämnt tror jag att taktiken hos Nederländerna kommer vara mer slipad här och jag hoppas att spelare som till exempel Dumfreis (Inter) och de Jong (Barcelona) kommer vara mer involverade och tongivande för ett effektivare anfallsspel.
Samtidigt kan Wales ligga på kontringar och gör matchen sur för Nederländernas försvar.

Ser fram mot en sprakande kamp här och ett målfyrverkeri, och lägger 4 units på över 2,5 mål i matchen.

Spela Över 2,5 mål på Unibet