Speltips: New York Rangers – Pittsburgh Penguins 16/5 “Kampen om…

Speltips: New York Rangers - Pittsburgh Penguins 16/5 "Kampen om…

DannesTips

Vilket lag av New York Rangers och Pittsburgh Penguins ska gå vinnande ur game7, den avgörande matchen i denna slutspelsserie? NHL-tips till natten till måndag där jag tror att vi får se ytterligare en målrik kamp mellan lagen.

Rangers har på några märkliga sätt krånglat sig ur krångliga lägen senaste matcherna. Just underlägen har hämtats upp och detta tror jag stärker moralen i New York-laget.
De har offensiva krafter, helt klart. Framförallt har spelare som Fox och Zibanejad visat vägen till segrar!

Penguins får klara sig utan sin skadade storstjärna Sidney Crosby. (Nuvarande) förstakedjan komponerad med Rust – Malkin – Guentzel startade bra i senaste matchen, men det höll inte hela vägen. Det är inget snack om att den kedjan kan vara skillnaden lagen emellan.

Pittsburgh Penguins har det något svagare än Rangers på backsidan och målvaktsposten, men deras offensiv generellt mäter sig väl med Rangers.

Om man tittar H2H så har denna lina lösts i alla 6 tidigare möten! (ett tillfälle push ordinarie tid). Vi hoppas på en böljande match här när det gäller så mycket. Hoppas att Pittsburghs förstakedja är lite mer samspelta och att Rangers breda arsenal levererar.

NY Rangers – Pittsburgh Penguins Över 6 mål ordinarie tid till oddset 1,82 Unibet

Spela Över 6 mål på Unibet