Speltips: New York Rangers – Tampa Bay Lightning 10/6 “Jämn…

Speltips: New York Rangers - Tampa Bay Lightning 10/6 "Jämn…

DannesTips

Jämnt är bara förnamnet i östra konferensens semifinal. Tampa Bay Lightning har hittat en växel och utjämnat i matchserien. Rangers vann de två första mötena på hemmais och Tampa har alltså nu gjort detsamma. Matchserien står vid ett vägskäl där pendeln väger lite lätt över för Floridalaget.

Har fått till det och slagit ut bra motståndare i slutspelet. Än är inget förlorat för storstadslaget och de visar en fin lagkänsla och har bra spetsspelare.
Nyckeln är givetvis deras målvakt Andrei Vasilevskiy, detta i kombination med att ledare som Mika Zibanejad, Chris Kreider och Adam Fox gör ett mycket bra jobb.
För att lyckas måste de tuffa till sig. De vann skotten senast vilket är ett bra tecken – och har spelat solid hemma i garden.

Med ett mycket sent mål i tredje matchen som gav vinst och 2-1 i matchserien så tycks Tampa ha vaknat. 4-1 nu senast (och 2-2 i matcher) talar sitt tydliga språk. Tampa har klarat sig utan Point och de verkar hittat nyckeln till att göra mål på Rangers toppmålvakt.

Matchserien är nu vid ett vägskäl. Momentum har skiftat lite till Tampa och här tror jag vi kommer få se ett slutresultat som är jämnt på resultattavlan. New York Rangers har 8 raka hemmavinster (en OT) och linan har lösts i 6/8 (BLG2M). Nu kommer ett taggat Tampa på besök och det kommer garanterat bli en nervpirrande match där vi förhoppningsvis får se ett böljande spel och en hel del mål.

Spela Båda lagen gör minst 2 mål på Unibet