Speltips: New York Rangers – Tampa Bay Lightning 4/6 “Poängspel på…

Speltips: New York Rangers - Tampa Bay Lightning 4/6 "Poängspel på…

DannesTips

Nytt möte mellan New York Rangers och Tampa Bay Lightning natt till lördag svensk tid. Jag tror en viss svensk spelar huvudrollen (igen) och lägger Mika Zibanejad att minst göra en poäng.

Madison Square Garden är skådeplatsen för detta spännande drama mellan ett Rangers som har vittring på Stanley Cup-bucklan, mot självaste regerande mästarna Tampa Bay Lightning.

Jag skriver här ”vem trodde det”, för bara ett år sedan, då NYR haft svårt att hävda sig tidigare i slutspel. Men coach Gerard Gallant kan nöjt stå i båset och konstatera att hans spelare fullständigt pulvriserade Tampa senast med 6-2.

Fart finns nu hos Rangers, offensiva backar som tar för sig och styr spelet från blålinjen – och så kanske framförallt världens just nu bästa målvakt(!?) Igor Shesterkin som ger trygghet.

Om vi tittar på Mika, som spelet handlar om, så spelar han just nu i zonen. Det har blivit 8 mål och 13 assist i slutspelet (6 raka matcher noteras han i).
I grundspelet så hade han 29+52, 81 poäng på 81 matcher.

Mika är som sagt i grymt slag just nu. Han tillför enormt mycket spelglädje och kreativitet. Tillsammans har centern; LW Frank Vatrano (10 poäng i slutspelet) och RW Chris Kreider (9+3) vid sina sidor.

Mitt tips gäller minst en poäng, den djärva läsaren kan gått titta även på ö1,5 linan i poäng och/eller målspel. Rangers har i nuläget momentum och tills motsatsen är bevisad så är det spelvärde på glödheta Mika Zibanejad.

Spela Mika Zibanejad ö0,5 poäng på Unibet