Speltips: New York Rangers – Winnipeg Jets 20/4 “Rangers går mot…

Speltips: New York Rangers - Winnipeg Jets 20/4 "Rangers går mot…

DannesTips

I Madison Square Garden gästar Winnipeg Jets ett formstarkt New York Rangers. Nattens NHL-tips bygger på att Rangers bibehåller sin fina form och med vinst går mot grundserievinst i Metropolitan division.

Sakta men säkert har Rangers jobbat sig till en fin placering och blivit klara för slutspel och slåss om en divisionsseger denna säsong.

Spetsen är otroligt kompetent. Vi har spelare som svenske Mika Zibanejad (tvåa i svenska skytteligan med 28 mål och 49 assist), Chris Kreider gör en gedigen säsong (50 mål) och i övrigt hittar vi en nyttig Panarin. Även deras draftstjärnor Alexis Lafrenière och Kaapo Kakko har kommit igång senaste matcherna.

Rangers har enligt mitt tycke – och utan att exakt veta mytomspunne coach Gallant syfte – varierat i förstaformationerna ganska frekvent. Kanske är det det, och med deras duktiga målvakter; Igor Shesterkin %.935! och Alexandar Georgiev .898, som är grunden till vad man ändå får kalla en succésäsong.

Klart att en säsong utan slutspel med Jets trupp är en besvikelse. Laget har varit ojämnt och målvakt Connor Hellebuyck har matchats hårt.

De har tappat endel spelare senaste säsongerna – tänker främst på Patrik Laine, och dessutom varit lite skadedrabbade.

Rangers kommer givetvis vara mest motiverade. Laget spelar för en bättre seedning och jag tror att nyckelspelare och detaljer som till exempel New York Rangers vassa powerplay kommer fälla avgörandet för hemmavinst. Vi hoppas på Shesterkin i målet för Rangers.

New York Rangers vinner ordinarie tid till oddset 1,89 hos Betsson

Spela New York Rangers vinner på Betsson