Speltips: Newcastle – Arsenal 16/5 “Motivationen avgör”

Speltips: Arsenal - Leeds 8/5 "Hyperviktigt möte"

JohanS

Ett Newcastle i tabellens ingenmansland verkar ha checkat ut för säsongen. Måstematch däremot för Arsenal- och då tror jag man vinner den lite småknepiga bortamatchen.

Speltips

Newcastle har verkligen imponerat under våren och raddade upp segrar då det behövdes som mest och säkrade kontraktet. Nu kan man checka ut och invänta ny säsong med förhoppningsvis spetsad trupp med tanke på de pengar klubben numera kan kasta ut på kvalitetsspelare. Just checka ut är ju just vad Newcastle gjort de senaste matcherna. Och det är fullt förståeligt givet hur tabellen ser ut. Nu har i och för sig Wilson kommit tillbaka efter längre skada vilket spetsar till offensiven. Men truppläget får ändå sägas vara rätt sisådär givet att följande spelare är out: Hayden, Shelvey, Willock, Fernandez och Lewis. Fraser är 50/50 till spel.

Arsenal har allt i egna händer för att knipa den efterlängtade fjärdeplatsen för att äntligen nå Champions League igen efter år av “ökenvandring”. Sumpade en fin chans att klippa av jagande Tottenham i senaste omgången då man åkte på pumpen med klara 3-0. Men jag tycker ändå vi vågar backa Arsenal här på bortaplan mot Newcastle då ju formen i övrigt är god. Fyra raka segrar innan North London Derby. Dock är ju Arsenal ett lynnigt lag och vi minns såklart formdippen man var inne i innan den oväntade vändningen med start i 4-2-vinsten borta mot Chelsea. Man dras med lite bekymmer då Holding är avstängd och Gabriel skadad. Tierney och Partey out sedan tidigare med. Trots skadorna tror jag Arsenal vinner. Dock kan det säkerligen bli mål åt båda håll givet Arsenals avbräck i backlinjen och att Arsenal överlag har svårt att hålla nollan.

Arsenal att vinna spelas till 1.93 hos Unibet. Kul spel att pröva är även Arsenal att vinna & båda lagen gör mål till betydligt högre odds.

Spela Arsenal att vinna på Unibet