Speltips: Newcastle – Bournemouth 17/9 “Vi testar ett skottspel…

Speltips: Newcastle - Bournemouth 17/9 "Vi testar ett skottspel…

SpelTorsten

Tycker jag kommit över guldet i denna match då vi ser vad oddset för att Alexander Isak har minst två skott på mål. LeoVegas erbjuder alltså 2.70 gånger pengarna på det medans andra bolag ligger runt två gånger degen. Det är ett kraftigt överodds i min mening.

Ingen kan väl ha missat Alexander Isaks övergång till Newcastle i slutet på transferfönstret. Han presenterade sig direkt genom att göra mål på Liverpool och hade faktiskt en till boll i mål men blev avvinkat för offside. En friskt fläkt som verkligen behövs i Newcastle då Callum Wilsson ständigt dras med skador.

Nu har Isak bara spelat två matcher för sitt nya lag och de har säkert under uppehållet som varit försökt att få in spelsystemet hos den unga svensken.
Det är tre poäng som gäller för Newcastle som haft svårt att vinna inledningsvis men har skapat otroligt med chanser i matcherna och mot ett otroligt svagt Bournemouth räknar jag med dominans från hemmalaget. När Wilson är skadad så räknar jag nästan med att Isak får spela 90 minuter så han kommer in i laget och kommer få många lägen som central på topp. Visst har Newcastle Chris Wood att tillgå men är långt ifrån samma kaliber som Isak.

Att vi får 2.70 gånger pengarna på detta spel, alltså att han minst två gånger träffar målet med sina avslut är givet med tanke på hur matchbilden kommer vara.
Konstant press från Newcastle och det kommer regna in målchanser. Skulle inte vara förvånad om han gör två mål denna lördag och blir matchvinnare.

Alexander Isak över 1.5 skott på mål
5/10 Units investerasSpelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Alexander Isak över 1.5 skott på mål på LeoVegas