Speltips: Newcastle – Liverpool 30/4 “Vinner, men knappt”

Speltips: Newcastle - Liverpool 30/4 "Vinner, men knappt"

JohanS

Insprängt mellan CL-semin mot Villareal ska Liverpool ta sig an Newcastle på bortagräs. Räknar med seger men att detta inte blir någon sprudlande historia.

Speltips

Liverpool kommer givetvis mönstra bästa tänkbara elva mot Newcastle trots att mötet ligger mitt i ett dubbelmöte med Villareal i Champions League. Något annat kan man inte göra då det bara är segrar som gäller hela vägen in i mål nu medan City måste tappa poäng i någon av de återstående matcherna. Känner mig tämligen bekväm i att backa Liverpool att vinna mot Newcastle sett till Liverpools hysteriska form. Men är inne på att denna match inte blir någon klang- och jubelföreställning med mängder av mål.

Anledningarna härtill är ju egentligen två. Den ena givet CL-dubbelmötet och att Liverpool vid en bekväm ledning mot Newcastle kan (och bör) kosta på sig att ta ut nyckelspelare för välbehövlig vila. Och för det andra för att Newcastle är i riktigt bra slag och inte alls den där slagpåsen man var tidigare under säsongen. Skatornas form är riktigt fin och man håller riktigt tätt bakåt. Fyra raka segrar har man och målskillnaden 7-1 i dessa matcher. Så man bör och ska kunna hålla emot hyfsat bra mot Liverpool ändå och inte låta detta rinna iväg i någon förnedrande storförlust. Desperationen bör dock inte finnas där för att man ska kunna knipa poäng av Liverpool då Newcastle ju klättrat upp från bottenträsket och nu befinner sig på en behaglig niondeplats.

Liverpool att vinna & under 3,5 mål i matchen spelas till 2.21 hos Betsafe.

Spela Liverpool att vinna & under 3,5 mål i matchen på Betsafe