Speltips: Nick Kyrgios – Rafael Nadal 8/7 “Ska tennisens “Bad Boy”…

Speltips: Nick Kyrgios - Rafael Nadal 8/7 "Ska tennisens "Bad Boy"…

SpelTorsten

Det finns en chans för det. Han älskar gräset som Wimbledon spelas på och passar helt perfekt med sin otroliga serve.

Kommer längre speltips under morgondagen, detta släpptes precis så delar det med er direkt. Nadal tog sig vidare genom att slå amerikanen Taylor Fritz i kvartsfinalen men det var inte enkelt, han låg under 1-0 och 2-1 i set innan han lyckas vända och vinna i super tie break i femte set.

Håller insatsen på medel (5/10) med tanke på att det är Kyrgios som kan få psykbryt när som helst och Nadal som är en av världens bästa genom tiderna och har en förmåga att resa sig från ingenstans och vinna.

SPELET

Nick Kyrgios vinner5/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Nick Kyrgios vinner på Pinnacle