Speltips: Nordirland – Cypern 12/6 “Fördel hemmalaget”

Speltips: Nordirland - Cypern 12/6 "Fördel hemmalaget"

Sanels Hörna

Vi vänder oss mot de brittiska öarna där Nordirland idag tar emot Cypern i Nations League. Likt igår ligger fokus på hörnor där Nordirland att få över 5.5 hörnor klickas till oddset 2.40 på Betfair.

Nordirland

Nordirland ligger näst sist i sin grupp i Nations League, endast före jumbon tillika motståndaren för dagen, Cypern. Båda står på ynka 1p. Vad som skiljer lagen åt är deras målskillnad där Nordirland ändå gjort två mål. Cypern å andra sidan är nollade. Idag tror jag att hemmalaget relativt tidigt tar tag i matchen och behåller greppet tiden ut. Laget spelar en enkel, klassisk brittisk fotboll där man spelar upp bollen med få tillslag. Hemmalaget bör dominera matchen och se sin styrka i luftrummet där de är bättre än Cyprioterna. Kantspel borde vara lagets melodi ikväll med hörnsparkar som främsta utfall.

Cypern

Tabelljumbon Cypern har trots noll gjorda mål lyckts knipa en poäng i sin grupp. Det var just mot Nordirland som man ju ställs mot idag. I det första mötet visade man prov på bra försvarsspel och lyckades lösa remi via resultatet 0-0. Det ska tilläggas att bortalaget Nordirland var det bästa laget i det mötet. Nu ska Cypern möta dem på bortaplan där man absolut inte är lika bra. Cypern bör ligga lågt och försvara mot normalt hemmastarka Nordirland som i sin tur kommer att ösa på för seger. Ett scenario med ett lågt försvar mot ett lag som pressar är alltid gynnsamt för ett hörnspel till pressande laget. I detta fall blir det Nordirland. GL!

Spela Nordirland över 5.5 hörnor på Betfair