Speltips: Nottingham Forest – West Ham 14/8 “Undermålig nykomling”

Speltips: Nottingham Forest - West Ham 14/8 "Undermålig nykomling"

JohanS

Nottingham Forest känns som en klen nykomling och blev fullständigt manglade av Newcastle i premiären. Blir tufft på nytt här är känslan.

Speltips

Nottingham hade ingen rolig premiärdag borta mot Newcastle. Bara 2-0 skrevs förlustsiffrorna till men så mycket värre det kunde blivit. Hela 10 skott på mål och 11 hörnor hade Newcastle ett Nottingham med backbrist visade omedelbart att man är en tunn nykomling. Skador på backarna Richards och Cook redan innan och mot Newcastle gick även McKenna sönder. Ska i och för sig bli spännande att se om Lingard flyger i Forest men annars finns inte så mycket mer spännande saker att rapportera om.

West Ham hade en svag säsongsavslutning i PL och under försäsongen har förlusterna fortsatt ticka in. Även planenlig förlust i premiären mot Manchester City. Men låt oss inte dra alltför stora slutsatser av detta utan istället konstatera att West Ham ändå har en rätt duglig startelva där man fått behålla merparten av sina nyckelspelare från förra säsongen och vi vet att det finns hög höjd i spelare som Antonio men framförallt Bowen. Bänken är dock lite tunn även om man sist hade några fina namn att kunna kasta in, såsom Scamacca från Serie A som gjort många mål där liksom Benrahma som i sina bästa stunder är riktigt fin. Lite orosmoln i The Hammers vad gäller backbesättningen där man har ett koppel skador liksom förstekeeper Fabianski missade premiären och ser ut att missa igen. Men som sagt: uppgiften här i form av en skral nykomling är en passande sådan och jag tror West Ham vinner.

West Ham rak bortavinst spelas till 1.92 hos Pinnacle.

Spela West Ham att vinna på Pinnacle